mandag den 23. januar 2012

En lille " kirke " opdate.

Så har vi været en tur på messen i Herning og kigge lidt. det var nu mest lidt inspiration... Glæder mig som et lille barn til vi skal hente varer i Sverige ...der er altid så mange fantastiske ting.
Nå nå nå... Men foreløbig er der kommet nye varer fra Rice ... Tænk at man kan blive i så godt humør af at kigge på alle deres skønne farver.

Så kom og kig, Vi ses!


torsdag den 12. januar 2012

Welcome.

Velkommen på Kirkens blog.
Et besøg i Den gamle kirke er en himmelsk oplevelse indenfor livsstil og boligindretning.




Lidt historie
Den Gamle Kirke er fra 1898 og står i dag, efter nænsom renovering igen som den arkitektoniske perle den er.
Kirken er bygget i 1898 og opført af menigheden fra Gørlev. Kirken var en valgmenigheds kirke og på mindepladen i kirken kan man se, at Carl Koch var den første præst med virke i kirken.
Kirken blev indviet den 4 søndag i advent (18 december) 1898, så sidste år kunne vi på denne dato fejre vores 110 års fødselsdag.
Kirken blev solgt for 9 år siden til kunstgalleri - men har de seneste år været forretning med alt indenfor spændende boligindretning.
Den Gamle Kirke er noget helt specielt. Den er indrettet med møbler og spændende brugskunst,lamper, flettede lædertæpper, smukke spejle mv.. Det vil være nemt at finde inspiration til din bolig og til gaver. Derudover forhandler vi skindvarer fra Onstage samt lækkert tøj fra Uldahl.
Vi sætter en ære i  at vejlede dig på bedste måde.